Gældende fra. 29-11-2018

Levering og forsendelse

Vi sender alle varer købt i webshoppen samme dag ved bestilling inden kl. 17:00

Vi leverer varerne til hele verden. Prisen for levering er angivet i kurven kassen.

Vi bruger GLS, Postnord, DHL, UPS og Danske Fragtmænd til palleforsendelser.

Leveringstiden er 1 – 2 hverdage – til næsten alle lande.

PRISER

Alle priser på vores webshop er eksklusiv moms. Alle priser på webshoppen er en vejledende pris, indtil du har valgt de rette materialer, vil du få oplyst med det samme, hvad prisen for den enkelte vare er.

Der pålægges ingen kreditkort gebyr.

BETALING MED DANKORT

Alle priser på vores webshop er eksklusiv dansk moms af 25%. Du kan betale med Dankort, VisaDankort, VisaElektron, MasterCard, Maestro, JCB og MobilePay samt EAN/CVR nummer.

SIKKERHED VED BETALING

Denne side beskriver betalingssikkerheden på Billige-fragtlabels.dk.

Betaling på nettet: Du kan hos Billige-fragtlabels.dk betale med dansk udstedt Dankort, Bankoverførsel, eller offentlig EAN nummer.

Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os. Du modtager kvittering for betalingen sammen med dine varer.

Du løber ingen risiko ved at benytte dit Dankort eller andre betalingsformer hos Billige-fragtlabels.dk, da vi bruger en såkaldt SSL-forbindelse til at sikre, at der ikke er andre, der “lytter” med, når dit kortnummer eller andre data overføres på nettet. Kreditkortoplysningerne formidles via Billige-fragtlabels.dk til NETS på en sikker og krypteret SSL-forbindelse – vi ser ikke dine kortoplysninger og kommer aldrig til at se dem, da denne del af handlen håndteres af en certificeret betalingsformidler.

RETURNERING OG FORTRYDELSESRET FOR B2B

Billige-fragtlabels.dk yder 7 dages fortrydelsesret på aftaler indgået ved fjernsalg, gældende fra den dag du modtager dine varer. For at modtage den fulde købesum retur, skal du levere varen i originalemballage og i samme stand, som da du modtog den.

Har du fortrudt et køb og ønsker at returnere så kontakt [email protected]

REKLAMATIONSRET

På alle produkter ydes der 12 måneders reklamationsret. Etiketter med selvklæbende lim har en holdbarhed som kan være mindre end 12 måneder. Etiketter skal opbevares tørt.

 
Synlige defekter eller mangler bedes informeres til [email protected] straks efter modtagelse eller senest dagen efter.

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Billige-fragtlabels.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Som registreret hos Billige-fragtlabels.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: [email protected]

FIRMAINFORMATION

Billige-fragtlabels.dk
Ulstrupvej 33
8870 Langå

Telefon: (+45) 71 99 22 46
Email: [email protected]
CVR: DK35392769